+358 40 5679 358

Kotisivut DynamoArt

Yksilölliset kotisivut

Kotisivut ovat yksi yrityksen tärkeimmistä markkinointikanavista, jotka lisäävät yrityksen näkyvyyttä. Kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen ja niiden tehtävänä on luoda positiivinen ensivaikutelma. Luodaan sinulle edullinen, uniikki ja ainutlaatuinen kotisivupaketti ammattitaidolla, Oulussa.

Tyylikäs ulkoasu

Kotisivut rakennetaan selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, sekä luodaan tyylikäs räätälöity ulkoasu. Kotisivuistasi tulee luonnollisesti myös mobiiliystävällinen ja responsiivinen.

Näppäimistö
Kotisivut DynamoArt

Ylläpitotuki

Kotisivuille on helppokäyttöinen, salasanasuojattu ylläpitosivusto, mistä voit itse päivittää kotisivujesi sisältöä. Saat ylläpitoohjeet ja teknistä tukea sivujen valmistuttua. WordPressin ja lisäosien sekä sisällön päivityksiin on mahdollista saada maksullista lisätukea. Halutessasi voit hoitaa sivuston ylläpidon myös itse.

Tyytyväisyystakuu

Voit perua tilauksesi milloin tahansa kotisivujen tuotannon aikana, lukuunottamatta mahdollisesti tilaamiasi verkkotunnusta ja webhotellia.

cellphone

Toimintasuunnitelma

Neuvottelu

Kartoitetaan ja suunnitellaan yhdessä kotisivutarpeesi.

Suunnittelu

Saat vedoksen kotisivujesi ulkoasusta ja sisällöstä tarkasteltakaksesi ja voit ehdottaa muutoksia sivuston ulkoasuun ja sisältöön.

Toteutus

Kotisivut valmistetaan toimivaksi sivustoksi, hyväksymäsi ulkoasun mukaisesti.

Julkaisu

Kotisivusi asennetaan WordPress-julkaisujärjestelmään ja saat nähtäväksesi ja tarkasteltavaksesi valmiin uuden kotisivustosi. Hyväksyttyäsi sivustosi, uudet kotisivusi julkaistaan.

Tuki

Kotisivujen ylläpidon ja päivityksen tukipalvelu.

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa

040-5679358

info@dynamoart.fi

Rautatienkatu 17 90100 OULU