+358 40 5679 358

Verkkotunnukset ja webhotellit

Opastan verkkotunnusten valinnassa, rekisteröinnissä ja hallinnassa. Tarvittaessa hoidan webhotellien tilaukset, muutokset ja siirrot sekä kaikki käytännön asiat puolestasi.

Kotisivut Oulu

Kun olet valitsemassa itsellesi sopivaa webhotellia tulee sinun ottaa huomioon useita seikkoja. Missä palvelin sijaitsee, paljonko palvelu maksaa.

Webhotellin tehokkuuden ja levytilan tarve riippuu omasta sivustostasi. Pienet sivustot vievät vain vähän levytilaa, toisaalta suuremmat sivustot, joissa on esimerkiksi videoita ja paljon kuvia, saattavat viedä huomattavasti enemmän levytilaa. Suositeltavaa on välttää webhotelleja, joissa on tarjolla vain vähän levytilaa.

Webhotellin nopeus on hyvin tärkeää sivustollesi. Kotisivujen latausnopeus on yksi vaikuttava tekijä hakukonenäkyvyyteesi. Liian hitaat sivustot eivät suoriudu parhaalla mahdollisella tavalla Googlehaussa. Palvelun nopeuteen vaikuttavat myös palvelimien levyjärjestelmä, fyysinen sijainti ja teho.

Tarvitset siis palvelimen, johon kotisivusi tiedostot sijoitetaan. Palvelimia ja webhotelleja tarjoavia suomalaisia yrityksiä on paljon ja heidän kauttaan voi usein myös ostaa verkkotunnuksen.

verkkotunnuksia voi hakea mm. Viestintäviraston sivujen kautta.

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa

040-5679358

info@dynamoart.fi

Rautatienkatu 17 90100 OULU